Archive | oktober, 2008

Dags att boka konferens?

23. oktober 2008

0 Comments

Är det dags att boka konferens? Varför inte välja att ha din konferens i Stockholm? Här har du nära till det mesta som kan underlätta din vistelse under konferensdagen. Nära till kommunikationsmedel som tåg och flyg, och nära till bra och prisvärda restauranger där ni kan äta lunch under dagen. Konferensbokning Anlita gärna en konferensbokare [...]

Continue reading...

Ny fräsch design

4. oktober 2008

0 Comments

Konferensnyheter utvecklar helt ny design till hemsidan. Hoppas ni som läser sidan gillar det ni ser. Konferensnyheter är baserat på ett innehållshanteringssystem som gör sidan enkelt att uppdatera med ny konferens-information.

Continue reading...

Konferensblogg

4. oktober 2008

0 Comments

Konferensnyheter är en konferensblogg som bevakar sveriges näringsliv och rådande konferenstrender. Vi kommer skriva allt som är värt att veta om sveriges aktörer i konferensbranschen.

Continue reading...

Välkommen till Konferensnyheter!

4. oktober 2008

0 Comments

Konferensnyheter kommer att bevaka den svenska konferensmarknaden och skriva om svenska konferensanläggningar. Här kan du läsa om konferensnyheter och tips på nya anläggningar och annat matnyttigt som har med dagkonferenser, konferenshotell och konferensbokning.

Continue reading...