Arlanda – en viktig möteskomponent

För konferensgäster världen över, är flyget nödvändigt! Då långa avstånden och de allt mer utspridda verksamheterna kräver snabba och enkla förbindelser för att man skall kunna hålla möten på ett bra och effektivt sätt. I Sverige är Arlanda den största flygplatsen och i dess omgivning finns många konferensanläggningar att välja bland för de som åker i jobbet. Under senare år har flygplatsen också kommit att utöka sin service med allt fler butiker, kontor och tjänster.

Under försommaren informerade Swedavia om att Forex bank utökar sin aktivitet på flygplatsen. Detta resulterar i att besökare enkelt och snabbt kan ta ut kontanter i ett flertal valutor. 12 nya uttagsautomater är nu inom räckhåll. För de med konferensbesökare från olika länder, är detta någonting som underlättar resandet och bidrar till snabbare och bättre resvägar.

Anläggningar kring Arlanda flygplats

De många anläggningar och möteslokaler som finns tillgängliga i närheten av Arlanda kan vara svåra att hitta. Utbudet kan förvirra och flertalet är anslutna till diverse samarbeten vilket gör att en sökning kan exkludera annars utmärkta anläggningar som kan passa företaget. En avgränsning som gjorts i denna presentation, är att konferensgårdarna skall vara inom 1 timmes resväg. Detta ger ett rikt utbud med möjlighet att vara såväl inne i stan som ute i naturen. Allt för att besökare och bokare skall kunna utforma konferenser på det sätt dom anser bäst.

Vi har valt ut tre anläggningar som ger vitt skilda upplevelser och som kan bidra med nya och inspirerande upplevelser.

Happy Tammsvik

Denna mötesplats har nyligen gjort en total omarbetning och har tagit fram ett unikt koncept som inte finns någon annanstans! Här har man låtit humor och glädje styra arbetet och en vistelse i dessa lokaler är någonting helt annat än vad företaget tidigare varit med om. Genom att skratta och ha roligt tillsammans förbättras arbetsmiljön samtidigt som man kan hitta vägar förbi hinder och konflikter. För de som vill ha en privat och lyxbetonad konferensvistelse, erbjuder de också ett separat hus med kök, pool, och allt annat som behövs för att konferensen skall nå höjder man inte visste om.

Happy Tammsvik
197 91 Bro
Tel. 08-584 718 00
Epost. info@happytammsvik.se

Noors Slott

En unik möjlighet att boka ett slott för er konferens! Denna konferensanläggning är en pärla som väl är värd ett besök! Varje sällskap har möjlighet att anpassa sin vistelse utifrån behov och ett slott bidrar stort till en energisk och bra atmosfär! Dessutom har Noors slott en privatmarknad och erbjuder allt ifrån bröllopspaket till weekendvistelser.

Noors Slott
Ledingevägen 93
741 44 Knivsta
Tel. 018-38 05 00
Epost. noorsslott@noorsslott.se

Krägga Herrgård

En mötesplats som bara kan beskrivas med njutning, extravagans och kvalitet. Hit kommer företag och privatpersoner för att mötas, njuta och hålla möten. Konferenstraditionen är en kärna i verksamheten och på Krägga Herrgård finns gott om moderna och fullt utrustade rum för möten och konferens. Maten är känd för att hålla god kvalitet och vistelsen är lika delar resultat och avkoppling från bruset.

Krägga Herrgård
746 93 Bålsta
Tel. 0171-532 80
Epost. info@kragga.se

Villa Aske

Det finns ingen annan plats var Italien och Sverige vävs samman på samma vis som just på Villa Aske. Denna konferensanläggning ligger underbart belägen med Sigtuna, Arlanda och Stockholm inom räckhåll! Arkitekturen är en kombination av Italiensk renässans och Svensk tradition. Här är maten i fokus med närproducerade råvaror, italiensk kokkonst och svenska ingredienser. Mötesrummen är anpassade för att leva upp till modern standard och omgivningen ger ytterligare dimension till konferenser och möten.

Villa Aske
Aske Allé 2
197 92 Bro
Tel. 08-584 222 00
Epost. info@villaaske.se