Fördelen med en konferens i Stockholm eller på Lidingö

Stockholm och Lidingö ligger i en region som erbjuder stor företagsamhet och som även är enkel att nå från olika delar av Sverige och resten av Europa. Det här är knytpunkter i mellersta Sverige och det är klart att det finns stora fördelar med en konferens i Stockholm eller en konferens på Lidingö. Förutom alla de smarta hotell och konferensanläggningar som finns så erbjuder de underhållning och möjligheten att kombinera konferensen med nöjen och vettig egen tid. Som att bara njuta av havet vid Stockholms inlopp och naturen på Lidingö, det är vad en vistelse på Blue Hotel erbjuder. Dessutom finns sköna Blue Spa som man kan koppla av på, kortfattat är det en härlig plats att besöka för både konferens eller en weekend. Besök deras hemsida här och läs mer om allt de har att erbjuda dig som privat- eller affärsgäst.

Varför resa långt bort?

Om man driver sin verksamhet i Södermanland så kan man ju undra varför man ska anlägga en konferens i Stockholm. Det finns verkligen ingen anledning till detta. Idag så kan man ha en lyxig konferens i Stockholm som ger alla möjligheter till förkovring och känslan av att man har åkt långt bort. Om man normalt sett jobbar i Stockholm så kan man ju välja att ha sin konferens på Lidingö så att man får resa lite men inte för långt bort. Det finns nämligen en hel del tid och pengar att spara på att hålla sig inom ett kortare avstånd. Konferensen kan ju dra igång snabbare då man inte måste vänta på folk som är ute och reser och dessutom så blir det inte lika kostsamt med biljetter eller ens gemensam transport för eventet.

En stor fördel med en konferens på Lidingö eller Stockholm är alltså att man inte behöver resa långt om man bor och jobbar i regionen. För företag som har internationella avdelningar så blir det också enkelt att bjuda in deltagare som ska flygas in via Arlanda.