Företagsaktiviteter under konferensen

I samband med konferenser, events, kick-offer eller teambuilding så är det vanligt att man anordnar företagsaktiviteter. Funderar ni på att ordna med en aktivitet, så är det en fördel att vända sig till experter inom detta område. Det finns idag många typer av företag som ordnar olika sorters företagsaktiviteter. De hjälper företag, organisationer och föreningar. Ni sparar både tid och pengar om ni låter ett företag ordna er företagsaktivitet åt er.

 
Givetvis kan ni vara med och sätta mål, eller diskutera alternativ, det är till syvende och sist, ni som bestämmer. En projektledare leder er ofta genom arbetet med att ordna aktiviteten. Det är en fördel att endast ha en kontaktperson och slippa alla led som kan göra att saker missas om man har otur. Vill ni ha färdiga paket eller ett skräddarsytt utifrån ert företag så kan du diskutera detta med projektledaren.

 
Det finns en mängd olika alternativ på företagsaktiviteter och olika städer har olika förutsättningar. Större städer som Stockholm, Göteborg och Malmö har fler alternativ, men det finns även bra med företagsaktiviteter i mindre städer.

 

Syfte och effekt

Om du ändå känner att du vill planera in företagsaktivitet på egen hand, så kan du tänka på bland annat detta; Vad är ert syfte med er aktivitet? Ska det vara för utveckling, eller bara lek och nöje? Kanske det går att kombinera?

 
Planera aktivitet efter hur många ni är, och att alla kan delta. Är det en fysisk aktivitet så är det särskilt viktigt. Kika över vad ni gjort innan, är det något ni vill göra igen eller absolut aldrig mer göra?

 
Golf är någonting som för många är en utmärkt företagsaktivitet! Här kan ni snabbt och enkelt kombinera möten och fritid på ett sätt som annars nästan är omöjligt. Friibergh Herrgård är en känd anläggning som har samarbete med en av Europas bästa golfbanor. Konferenser på Friibergh innebär ofta golfmöjligheter. Att golfa och komma hem till god mat och skön miljö, är någonting som förgyller alla årets konferenser!

,