Hitta konferenshotell vid Arlanda

Arlanda är en perfekt plats för konferens då det ofta ser ut som så att flera av deltagarna flyger in från hela Sverige och i vissa fall från andra länder. Att slippa åka långt från de stora flygplatserna gör att alla deltagare kan få lite mer ro i början av konferensen. Om man ska åka land och rika runt blir man lätt aningen trött redan innan konferensen ens har hunnit starta.

Oavsett om det handlar om en konferens med många deltagare eller om det är en konferens för få deltagare så passar de konferensanläggningar som finns i närheten av Arlanda. Det finns anläggningar som tar upp till hela 1800 deltagare så det ska inte vara några större problem att hitta en lokal som passar för just er konferens om ni vill ha den i närheten av Arlanda.

Krägga Herrgård är nära både Stockholm och Arlanda. Det är enkelt att åka till konferensherrgården och upplevelsen är unik!

Något för alla

Då detta läge är så oerhört gynnsamt för alla som vill hitta en trevlig plats för en konferens så finns det såklart massor att välja mellan. Kanske vill man hålla konferensen i Stockholm? Eller så vill man kanske ha konferens i lite mer naturnära miljö? Oavsett så är det inte långt bort från Arlanda och det är en ultimat uppsamlingsplats.

I området runt Arlanda finns både mysiga mindre anläggningar för det lilla sällskapet och här finns även anläggningar som kan ta hand om hela 800 personer gällande övernattning och matsal.

Underhållning

Om man både bor, konfererar, har seminarier och föreläsningar, äter middag, lunch och frukost plus får sin underhållning på samma plats blir det lätt att det hela flyter samman och den tid som är avsedd för annat än jobb blir gärna fokuserad på jobb ändå. Som tur är så går det alldeles utmärkt att hålla till i olika lokaler om man väljer just området kring Arlanda då det är nära till så många bra platser både för nytta och nöje.