Högberga en Konferensanläggning i Stockholm

Är ni på jakt efter en lugn, avslappnande, vackert belägen och prisvärd konferensanläggning i Stockholm? Sök er då till Högberga gård på Lidingö, bara tjugo minuter från storstadsstressen och trafikbullret. Ska ni förlägga en konferens i Stockholm är det lika bra att göra det på riktigt. På Högberga konferensanläggning i Stockholm erbjuds ni lugn och ro, konferenslokaler i olika miljö och högklassig mat tillagad av skickliga kockar på plats.

Högberga är ett konferenshotell i Stockholm och ligger långt bort från den ordinära stressen i storstan. Nära Stockholm city, men ändå så långt bort från störningsmoment. Högberga konferensanläggning i Stockholm erbjuder inte bara möten i lugn och harmonisk miljö, efter konferensens slut kan ni sitta och blicka ut över vår vackra skärgård och se de enorma färjorna ljudlöst glida förbi.

På Högberga konferensanläggning i Stockholm kan ni välja mellan 66 olika rum som kommer i olika stilar. Antingen kan ni välja att bo i klassisk nationalromantisk stil, eller i modernt inredda rum. Samma sak gäller konferenslokalerna. Möjligheten finns även att anordna mötet i avskildhet i eget hus med tillgång till öppen brasa, pool och bastu.

, , , ,