Konferens Stockholm – Summit Gamla Stan

Summit Konferens & Event grundades 1998 i Hitechbuilding på Sveavägen i Stockholm. Sedan dess har verksamheten expanderat och man håller numera till i ytterligare tre lokaler i Stockholms city: Grev Turegatan, Gamla Stan och Solna Gate. Summit Gamla Stan är den fjärde och senaste, invigt i maj 2008, i raden av byggstenar ingående i konferenskonceptet Summit Konferens & Event. Summit Gamla Stan är beläget i Stockholms ursprungliga stadskärna från 1200-talet. Det var nämligen här som Birger Jarl, Stockholms grundare, stakade ut sina tankar på en stad byggd på en liten holme just där Mälaren kysser havet. Trots stadsbränder, krig och rivningsvansinne har många av Gamla Stans hus från 1600- och 1700-talen bevarats till våra dagar.

I ett av dessa anrika hus hittar du Summit Gamla Stan. Här finns lokalerna för det lilla sällskapet på max 12 personer. Inga andra konferenslokaler kan jämföras med Summit Gamla Stan. Här är historien inkapslad i de medeltida tegelväggarna och det knarrande trägolvet. I en historiskt stämningsfull och ändamålsenlig magnifik lokal där flexibilitet och valfrihet är honnörsord är tanken att alla mötesgäster ska få ut det mesta möjliga av sin tid.

Summit erbjuder en exklusiv konferensmöjlighet för alla slags möten. I Summit Gamla Stan kan du konferera i ett rum, avnjuta en underbar buffé i ett annat och inte minst koppla av i det tredje.

, , , ,